Birim Kalite Öğrenci Temsilcisi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

04 Mart 2024, Pazartesi 25

Üniversitemiz akademik birimleri tarafından "Birim Kalite Öğrenci Temsilcisi" olarrak görevlendirilen öğrencilerimize yönelik olarak, 01 Mart 2024'te Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi Yeşil Salon'da, Birim Kalite Öğrenci Temsilcisi Bilgilendirme Toplantısı hibrit şekilde gerçekleştirildi. Merkez Kampüse uzak olan öğrencilerimizin çevrim içi; yakın olan öğrencilerimizin yüz yüze olarak katıldığı bilgilendirme toplantısında öğrencilerimiz, Kalite Koordinatörlüğü Üyesi Öğr. Gör. Bilge ULUTAŞ tarafından kalite kavramları, kalite süreçlerinin öğrencilere katkısı, YÖKAK Kalite Elçisi Programı ve Kalite Toplulukları konusunda bilgilendirildi. Sunum sonunda öğrencilerimizin soru, görüş ve önerileri değerlendirildi.

Öğr. Gör. Bilge ULUTAŞ'ın sunumuna ulaşmak için tıklayınız.