Üniversitemizde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi ve Belgelendirilmesi tetkik süreci, 18-20 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

24 Ekim 2022, Pazartesi 110

Üniversitemizde 18 Ekim 2022 tarihinde başlayan ISO 9001 tetkik sürecinde; Türk Standartları Enstitüsü Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Erol Kaygı, TSE Yönetim Sistemleri APK Uzmanı Mustafa Aydın ve TSE Trabzon Belgelendirme Müdürü Soner Türkoğlu tetkikçi olarak yer aldılar.

Üniversitemiz üst yönetimi, idari ve akademik birimleriyle yüzyüze gerçekleştirilen tetkikler ile personelimiz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarını uygulama açısından değerlendirildi.

Kapanış toplantısında Türk Standartları Enstitüsü Tetkik Heyeti tarafından, Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi Denetimi ve Belgelendirilmesi Sürecini başarılı bir şekilde tamamladığı belirtildi.