Yükseköğretim Kalite Kurulu İzleme Ziyareti

16 Temmuz 2021, Cuma 253

Üniversitemizde 12/07/2021 tarihinde Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya başkanlığında Prof. Dr. Cemil Öztürk, Doç. Dr. Dilek Özmen ve Yüksek Lisans Öğrencisi Ferit Sevim'den oluşan izleme takımı ile online olarak izleme toplantısı düzenlenmiştir.

İzleme Toplantısında İzleme Takımı öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin ile görüştükten sonra Kalite Komisyonu üyeleri ile Kurum İç Değerlendirme Raporu ve Kurumsal Geri Bildirim Raporlarında verilen Gelişmeye açık yönler konusunda yapılan çalışmalar üzerine soru cevap yapmışlardır.  Sonrasında Rektörümüz tarafından Üniversitemizin tanıtımı, Geliştirmeye Açık Yönlerimiz ve Yeni Güçlü Yönlerimizle ilgili sunum gerçekleştirilmiştir. Stratejik Planlama Ekibi, UZEM, BAP, BilTekMer, Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, İş Sağlığı ve İşçi güvenliği Kurulu, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Başkanlığıyla bir araya gelen İzleme Takımı üyeleri, ilgili alanlarda geliştirmeye açık yönlerle ilgili çalışmaları soru cevap yoluyla izlemişlerdir. Öğrencilerle ve tekrar Rektörümüzle görüşen İzleme Takımı raporlarını oluşturmak üzere çalışmaya başlamışlardır.