Birim Komisyon Üyelerine yönelik Kalite Koordinatörlüğü tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

11 Nisan 2019, Perşembe 119

10 Nisan 2019 Çarşamba günü Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi Mavi Salonda Kalite Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz Merkez, Borçka, Yusufeli ve Şavşat Yerleşkelerindeki akademik ve idari birimler kalite komisyonu üyeleri ile  Artvin Çoruh Üniversitesi Kalite Alt Komisyonu üyelerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Kalite Koordinatör Üyesi Doç. Dr. Seydi Ahmet SATICI tarafından yapılan sunumda Kurumsal Geri Bildirim Raporu içeriği ile Üniversitemizin Kalite Güvence Sistemi mevcut durumu ele alındı. Ayrıca Kalite Alt Komisyonlarının ve Birim Kalite Komisyonlarının görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapıldı.